Ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan met veel afwisseling, uitdaging en flexibiliteit? Voor de aankomende festivals, evenementen en beurzen in 2022 zoekt Freshpoint naar event medewerkers!

Als event medewerker ben je werkzaam in één van de horecapunten op festivals, evenementen en beurzen. Zo sta je de ene week Swirl’s te maken op Lowlands, Mysteryland, Concert at SEA of ABN AMRO World Tennis Tournament, de volgende week maak je Pizza’s op een groot congres in de Amsterdam RAI.  Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers een onvergetelijke dag en horecabeleving hebben.

‘s Morgens reis je met je collega’s naar de locatie van het festival, het evenement of de beurs. De dag begint met een uitleg van de eventmanager, daarna maak je als team het horecapunt of de foodtruck klaar voor het evenement. Je zet alles klaar, legt de ingrediënten op voorraad en zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet voordat de eerste bezoekers komen.

Gedurende de dag bereid en serveer je de producten en sta je met enthousiasme de bezoekers te woord. Tussendoor houd je de omgeving van het horecapunt/de foodtruck netjes, check je de voorraad en vul je waar nodig bij.

 Na afloop van het event is het tijd om af te sluiten. Samen maak je alles blinkend schoon en ruim je de overgebleven producten en gebruikte toolsweer op, zodat alles klaar staat voor de volgende dag. Bij de meerdaagse zomerevenementen zoals Zwarte Cross en Lowlands blijf je met z’n allen overnachten op de CrewCamping.

Jij bent onze ideale event medewerker als je...


● Zowel doordeweeks als soms in de weekenden beschikbaar bent om te werken.
● Al ervaring hebt in de horeca of graag horeca-ervaring wilt opdoen.
● Klantvriendelijk bent en altijd je beste beentje voorzet.
● Je hoofd koel houdt bij drukte.
● Uit de regio Drechtsteden komt.

Dit is wat jij van ons kunt verwachten:


● Gezellige en betrokken collega’s, waarmee je op meerdere festivals, evenementen en beurzen samenwerkt.
● Goede bijverdiensten naast je studie.
● Flexibele werkdagen: je werkt op basis van een 0-uren contract en geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.
● Vervoer naar en van de locatie.
● Een uitgebreide training om je skills als event medewerker te ontwikkelen.

JOIN THE TEAM!


Zin om er een onvergetelijk seizoen van te maken met het Freshpoint team? Mail je CV en motivatie naar Yana via info@freshpoint.nl, dan nemen wij contact met je op.