Vacature Event Medewerker


Een week lang sta je SWIRL’S te maken op een bruisend muziekfestival, de volgende week beleg je heerlijk spianata’s op een groots sportevenement. Zoek jij een afwisselende bijbaan waarbij je je horeca-skills aanscherpt, werkt wanneer jij wilt én samenwerkt met een fantastisch gezellig team? Dan zit je bij ons gebakken! Als event medewerker maak je deel uit van ons dynamische team. Je draagt bij aan het succes door je flexibiliteit, enthousiasme en harde werk. We vragen veel van je, maar bieden ook veel terug:

• Een hoog uurloon wat jouw inzet weerspiegelt
• Flexibele werkdagen zodat je work-life balance goed zit
• Werken op de tofste evenementen

Bovendien: onze uurlonen variëren per leeftijd, maar als je vaak beschikbaar bent en topwerk levert, kun je snel doorgroeien. Zo zitten er toppers van 19 jaar al op een uurloon van een 21 jarige!

Join our team!


Klinkt dit als een toffe kans, en heb je zin om er een onvergetelijk seizoen van te maken met het Freshpoint team? Meld je aan via onze app met een simpele klik op de knop hieronder. We nemen snel contact met je op om een betaalde proefdag in te plannen. Bevalt het je? Dan ligt er direct een contract voor je klaar!

Of solliciteer op jouw manier naar: work@freshpoint.nl