Vacature Event Manager


Wil jij evenementen tot in de puntjes verzorgen en het ene na het andere evenement tot een succes maken? Bij Freshpoint Event Catering zijn we op zoek naar een Event Manager.

Voor alle evenementen waar je aan deelneemt geldt dat jij eindverantwoordelijk bent. Jij stuurt het team aan en zorgt ervoor dat zij met plezier naar en aan het werk gaan, je bewaakt de kwaliteit en service en onderhoudt contacten met klant. En ja, je stroopt zelf ook je mouwen op wanneer dit nodig is. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat gasten niets tekortkomen en opdrachtgevers tevreden zijn.

Organiseren, coördineren en het behouden van overzicht behoren tot jouw sterkste punten. Als event manager ben jij het primaire aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, locaties, leveranciers en natuurlijk ons team.

We vragen nogal wat van je, daar zijn wij ons van bewust. Maar daar zetten we dus ook wat tegenover. Met jouw ervaring, flexibiliteit en enthousiasme komt het helemaal goed. Dat vertrouwen en die vrijheid krijg je.

Solliciteer op jouw manier!


Zin om er een onvergetelijk seizoen van te maken met het Freshpoint team? Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan onvergetelijke evenementen? Solliciteer op jouw manier!

vacature junior event managervacature event manager