Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie met veel afwisseling, uitdaging en flexibiliteit? Voor de aankomende festivals, evenementen en beurzen in 2022 zoekt FreshPoint naar eventmanagers!

Als eventmanager geef je leiding aan onze event medewerkers op festivals, evenementen en beurzen, zoals Lowlands, Mysteryland, Concert at SEA, Huishoudbeurs of ABN AMRO World Tennis Tournament. Ook ben je het aanspreekpunt, waar zowel de organisator als het Freshpoint team bij terecht kan. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit aansturen, controleren en waar nodig bijsturen. Samen met je team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat de bezoekers een onvergetelijke dag en horecabeleving hebben.

‘s Morgens reis je met je team naar de locatie van het festival, het evenement of de beurs. Op de locatie meld je je aan bij de organisator en stuur je het team aan om op te bouwen en de horecapunten en/of foodtrucks te runnen.

Gedurende de dag houd je in de gaten of alles goed verloopt bij de verschillende horecalocaties, bewaak je de kwaliteit en bevoorrading, plaats je bestellingen en houd je onze social media kanalen bij. Gaat er onverwachts iets mis? Dan kan zowel de organisator als het Freshpoint team bij jou terecht en ga jij er achteraan.

Wanneer het festival, het evenement of de beurs is afgelopen, begeleid je het team bij het afsluiten. Hierna controleer je of de locatie schoon is en of alles netjes is voor de volgende dag. Op de laatste dag begeleid je de afbouw en het transportklaar zetten.Tot slot vul je de urenregistratie in van de event medewerkers die hebben gewerkt. Bij een meerdaags evenement zoals Lowlands blijf je met je team overnachten op de crewcamping.

Jij bent onze ideale event manager als je...


● Minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar bent vanaf mei 2022.
● Uit de regio Drechtsteden komt.
● Een groot hart hebt voor horeca, mensen en festivals, evenementen en beurzen.
● Al bedrijfsleider/manager bent geweest of ervaring hebt in leidinggeven.
● Kennis hebt van de hygiënecode HACCP.
● Flexibel bent en snel kunt schakelen.
● Altijd het overzicht weet te bewaren en ‘stress’ niet in jouw woordenboek voorkomt.
● In het bezit bent van een B(E) -rijbewijs.

Dit is wat jij van ons kunt verwachten:


● Gezellige en betrokken collega’s, waarmee je op meerdere festivals, evenementen en beurzen samenwerkt.
● Een goed salaris.
● Flexibele werkdagen: je werkt op basis van een 0-urencontract en geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.
● Vervoer naar en van de locatie.
● Bij meerdaagse festivals, evenementen en beurzen op grote afstand, zorgen wij voor een overnachting.
● Een uitgebreide training zodat je FreshPoint op de juiste manier kunt representeren.

JOIN THE TEAM!


Zin om er een onvergetelijk seizoen van te maken met het Freshpoint team? Mail je CV en motivatie naar Yana via info@freshpoint.nl, dan nemen wij contact met je op.