Zomer of winter, SWIRL’S  is altijd een doorslaand succes op evenementen. Het is een uniek en opvallend softijsconcept met als thema: ‘Create Your Own Ice Cream’. In 2002 werd Swirl’s een Unilever merk en hierdoor is er een perfecte combinatie ontstaan tussen de sterke OLA-merken en de huidige trend waarbij je zelf je ijscombinaties kiest. Jij stelt jouw favoriete ijs samen en kiest de smaak, de toppings en de saus! Heb je geen idee wat je moet kiezen? Elke twee maanden introduceren wij een nieuwe special en maken het jou gemakkelijk. Ook realiseren we soms een SWIRL special in trant van jouw evenement!

De pagodetent is een tent van 5, 10 of 15 meter waarin de lekkerste Swirl’s worden gemaakt. De tent kan op elk festival opgebouwd worden en maakt van jouw evenement of festival een nog groter en smakelijker feestje!

SPECIFICATIES PAGODETENT

Onze grootste eye-catcher is de “Swirl’s in a box” 20 ft zeecontainer. Deze container is uitgerust met vier ijsmachines en kan de allergrootste festivals aan!

SPECIFICATIES CONTAINER

Met behulp van onze mobiele ijssalon, een omgebouwde Airstreamer uit 1963, kunnen we op in- en outdoor evenementen en festivals alle bezoekers blij maken met SWIRL’S ijs!

SPECIFICATIES AIRSTREAMER

Een mobiele counter is eigenlijk een complete SWIRL’S ijssalon, maar dan op wielen. De mobiele units kunnen snel en gemakkelijk overall geplaatst worden!

SPECIFICATIES MOBIELE UNIT

SWIRL'S op jouw evenement?


SWIRL'S op jouw event? Bekijk hierboven de mogelijkheden en kijk wat het beste aansluit bij uw wensen. Het plaatsen van zowel de mobiele counters, pagodetent, container en airstreamer hebben wij zelf in de hand.

Neem contact op