Werken bij Fresh betekent veelzijdigheid en gezelligheid, maar ook hard werken en doorpakken. Ik werk zelf al jaren bij FreshPoint en dat is niet voor niets. Het werken is ontzettend veelzijdig en afwisselend. De ene keer werk je bij een concert of show, de andere keer op een beurs in de Rai of Jaarbeurs en in de zomermaanden zijn de festivallen mijn favoriet! Ik heb door deze variatie altijd plezier gehouden in mijn werk! Hiernaast is FreshPoint een écht familiebedrijf, dus heeft het een heel persoonlijke touch. Wat krijg ik er voor terug? Ontzettend gezellige en leuke collega’s, goede verdiensten en het inplannen van je eigen tijd! Soms werk je misschien maar 1 keer in een week, omdat je bijvoorbeeld tentamens hebt of ergens anders druk mee bent. Wanneer je graag wat meer wilt sparen en tijd hebt kan je bijvoorbeeld ook 5 dagen in een week knallen!

Werken bij FreshPoint betekent voor mij, een dag vol plezier! Waarom? Omdat ik super toffe collega’s heb en op de leukste festivals, evenementen en beurzen kom. Dit maakt het werk erg afwisselend. Het toffe van het werken op festivals en andere evenementen is dat je verschillende mensen tegen komt die je blij kan maken met een SWIRL of een lekkere Spianata. En je krijgt zelf natuurlijk ook wat mee van het festival. Zo kan je bijvoorbeeld ook in Ahoy werken bij een concert van André Hazes of van Waylon. Wat ik terug krijg van Freshpoint? Is een top salaris en natuurlijk het aller belangrijkste, een lach op iedere klant zijn/haar gezicht!

Werken bij FreshPoint is veelzijdig. De ene week ben je actief op een hartstikke formele beurs, en de week er na sta je op een festival!  Als jij niet vies bent van hard werken en omgang met verschillende soorten doelgroepen dan worden wij wellicht nieuwe collega’s! Het zomerseizoen is een piek bij ons, en dit merk je ook in de aantal uren dat je dan draait. Dan komen de meest gave festivals voorbij en maak jij samen met het team waar mee je staat je eigen feestje! Wat krijg je nou precies terug voor jou werkzaamheden? Uiteraard een leuk zakcentje aan het einde van de maand, een super team waar mee jij het festivalseizoen gaat knallen en natuurlijk onvergetelijk veel leuke herinneringen! Wie weet treffen wij elkaar binnenkort op een van de vele locaties waar FreshPoint actief is!

Werken bij FreshPoint, betekent voor mij: hard werken met de klant centraal op de tofste locaties gedurende het hele jaar. Het is tof om hier te werken onder andere door het leuke team. Je komt op plekken waar de mensen vrolijk zijn en een goede sfeer hangt. Ik ontmoet leuke nieuwe mensen, doe horeca ervaring op en geniet  tijdens het werk van de toffe omgeving waar ik sta, en kan ik zelf bepalen wanneer ik mezelf wat extra inplan of even wat minder.

Werken bij FrehPoint betekent werken in een dynamische omgeving met jonge mensen en klanten die een heerlijk dagje of avondje uit zijn. Het is gewoon cool om er te werken omdat je zelf ook veel meekrijgt van het evenement waar je werkt! Op een muziekfestival doe je dus bijna dansend je werk. Werken bij FreshPoint geeft mij veel voldoening omdat en in mijn geval kan ik er voldoende leuke meiden ontmoeten, haha!

Het betekent een goede service leveren aan de klant met leuke collega’s op verschillende toffe locaties en evenementen. Als student is het soms moeilijk om je studie met werk te combineren, maar bij FreshPoint bepaal je zelf wanneer jij werkt. Naast leuke collega’s om mee te werken, kom je ook je op leukste evenementen, festivals en concerten. Ik doe horeca ervaring op, ontmoet nieuwe mensen en omdat ik mijzelf kan inplannen heb ik minder stress over school.

Werken bij Freshpoint staat voor mij vooral in het teken van gezelligheid. Zo kom ik op allerlei verschillende evenementen waar ik normaal niet zou komen, leer ik nieuwe mensen kennen en zorg ik samen met mijn super leuke en lieve collega’s dat de klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Wanneer ik op een festival werk, heb ik ook echt het gevoel dat ik er een beetje bij ben! De leuke en soms ook hele bijzondere gesprekken met de klanten en collega’s maken voor mij dat een dag zo voorbij vliegt en ik altijd met plezier weer aan het werk ga!

Bij FreshPoint werk je op toffe evenementen met vrolijke mensen. Het is leuk om bij Freshpoint te werken omdat je op hele coole en gevarieerde evenementen kunt werken.  Ook werkt er een heel leuk team waarmee je lekker kan kletsen en goed mee kan samenwerken. Het is ook super fijn dat je flexibel je uren kan indelen, hierdoor past dit baantje makkelijk in je rooster en is het goed te combineren met school of studie.

JOIN THE TEAM!


Ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan met veel afwisseling, uitdaging en flexibiliteit? Of ben jij op zoek naar een leidinggevende functie? Voor de aankomende festivals, evenementen en beurzen in 2019 zoekt FreshPoint naar eventmanagers en event medewerkers!

Zin om er een onvergetelijk seizoen van te maken met het Freshpoint team? Mail je CV en motivatie naar Yana Kegge via info@freshpoint.nl, dan nemen wij contact met je op.

SolliciteerVacature event medewerkerVacature event manager