Wat in 1989 begon met verse sappen is uitgegroeid tot een volledig cateringbedrijf waarmee wij o.a. bagels, pizza’s en ijs verkocht hebben de afgelopen jaren. Na 28 jaar zijn wij dus best een begrip in de evenementenbranche. We staan bekend om de verzorging van cateringconcepten tijdens grote en kleine publieksevenementen. Zo staan we op beurzen in AHOY Rotterdam, RAI Amsterdam, Brabanthallen en de Jaarbeurs Utrecht. Maar ook op festivals als Concert At Sea, SOLAR, Zwarte Cross, Lowlands en Mysteryland.

Bij FreshPoint Event Catering staat de relatie met partners, medewerkers en opdrachtgevers centraal. Wij geloven in een goede interne en externe samenwerking. Dit bevordert namelijk de betrokkenheid van alle partijen en de kwaliteit van onze producten. FreshPoint staat voor kwaliteit en onze focus ligt op de tevredenheid van bezoekers en de maximalisatie van omzet uit de catering.

De laatste jaren zijn wij steeds meer bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten. Vorig jaar hebben wij o.a. ons nieuwe concept DAILY ITALY gelanceerd; een Italiaans streetfood concept. Op het gebied van consumptie-ijs werken wij samen met gerenommeerde Unilever-merken zoals Carte D’Or en OLA. Voor SWIRL’S ICE CREAM zijn wij zelfs de prefered cateraar voor alle evenementen in Nederland!

JOIN THE TEAM!


De ene week sta je SWIRL'S te maken op een muziekfestival en de andere week schenk je sapjes op een groot sportevenement! Ben jij opzoek naar een afwisselende bijbaan waarbij je veel horecaervaring opdoet, flexibele werktijden hebt en met hele leuke, gezellige collega’s samenwerkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie