FreshPoint is een all round evenementen cateraar, gestart in 1989. Wij zijn begonnen als publiekscateraar, gespecialiseerd in sappen en smoothies. Later hebben wij de keuze gemaakt om meerdere concepten te gaan voeren. Zo zijn wij o.a. een samenwerking aangegaan met SWIRL’S Ice Cream. Op veel festivals verzorgen wij naast SWIRL’S ook het schepijs en verpakt ijs.

Daily Italy is een eigen Italian Streetfood concept dat wij in 2017 geïntroduceerd hebben. Naast alle grote beursgebouwen in Nederland werken wij ook veelsamen met festivalorganisaties.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de evenementensector hebben wij een volle jaarronde agenda opgebouwd met de mooiste evenementen en festivals.

Bij FreshPoint Event Catering staat de relatie met partners, medewerkers en opdrachtgevers centraal. Wij geloven in een goede interne en externe samenwerking. Dit bevordert namelijk de betrokkenheid van alle partijen en de kwaliteit van onze producten. FreshPoint staat voor kwaliteit en onze focus ligt op de tevredenheid van bezoekers en de maximalisatie van omzet uit de catering.

De laatste jaren zijn wij steeds meer bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten. Vorig jaar hebben wij o.a. ons nieuwe concept DAILY ITALY gelanceerd; een Italiaans streetfood concept. Op het gebied van consumptie-ijs werken wij samen met gerenommeerde Unilever-merken zoals Carte D’Or en OLA. Voor SWIRL’S ICE CREAM zijn wij zelfs de prefered cateraar voor alle evenementen in Nederland!

JOIN THE TEAM!


De ene week sta je SWIRL'S te maken op een muziekfestival en de andere week schenk je sapjes op een groot sportevenement! Ben jij opzoek naar een afwisselende bijbaan waarbij je veel horecaervaring opdoet, flexibele werktijden hebt en met hele leuke, gezellige collega’s samenwerkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie