Onze passie voor Italiaans eten willen wij graag delen met iedereen die kennis wil maken met de oudste en bekendste keuken van Europa. Met onze heerlijke spianata’s, pasta’s, pizza’s en salades, die we vanuit onze foodtruck en mobiele counters aanbieden veroveren wij de harten van veel bezoekers op beurzen en festivals door heel Nederland.

Vanaf september 2017 zijn we ook op een vaste plek te vinden; namelijk in de Amsterdam RAI! Je bezoek aan een beurs gepland staan? Zien we je daar?

Onze herkenbare Daily Italy foodtruck reist het hele land door en staat op diverse plekken in Nederland. De foodtruck biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van Daily Italy te proeven langs la strada!

SPECIFICATIES FOODTRUCKSPECIFICATIES COFFEE TRAILER

Onze mobiele Daily Italy foodcarts kunnen worden ingezet op beurzen en evenementen om de bezoekers te trakteren op diverse, specialita’s uit de Italiaanse keuken. Deze zijn makkelijk te (ver)plaatsen.

SPECIFICATIES FOOD CARTS

De pagodetent is een tent van 5, 10 of 15 meter waarin Daily Italy voor de bezoekers van jouw evenement heerlijke spianata’s, pasta’s en pizza’s klaarmaakt. Til je evenement naar een nog hoger niveau en maak er een echt ‘festa’ van!

Aanbod


De specialiteit van Daily Italy is de spianata; een dubbelgevouwen sensazione. Dit is een soort revolutionaire opvolger van de traditionele panini. De spianata is minder grillig en nog smaakvoller dan een panini en het ideale, snelle tussendoortje voor de lunch of als vullende avondmaaltijd. De spianata’s van Daily Italy zijn belegd met tre gustare ditradizionale; Caprese, Verdura & Parma! Daarnaast hebben we nog meerdere varianten welke verschillen per evenement.

Naast de spianata’s bieden we ook vers bereide pizza’s, pasta’s en salades aan. Met warmgebakken deegbodems en vers gesneden ingrediënten wordt de basis gelegd voor overheerlijke pizza’s. De vers gekookte penne vormen de basis voor de classico di regionale als pasta Bolognese, Carbonara of Pesto.