Het ijs van Carte D’Or moet je gewoon proeven! Alle ijssmaken zijn van ambachtelijke receptuur en zijn zorgvuldig samengesteld door Franse patissiers en chefs. Het ijs is bereid met hoogwaardige ingrediënten, zodat jij de meest intense smaken beleefd! Wij vinden het belangrijk om onze klanten een goed aanbod te bieden. In onze vitrines vind je dan ook altijd meer dan tien verschillende smaken met wisselingen per seizoen en/of evenement.

Wil je groots uitpakken? De grote mobiele ijssalon heeft plek voor 24 verschillende smaken en kan worden geplaatst met ijzeren achterwandjes. De wandjes zorgen ervoor dat de stand er netjes uitziet.

SPECIFICATIES MOBIELE IJSSALON 1

De kleine mobiele ijssalon heeft plek voor 13 verschillende ijssmaken en is gemakkelijk te plaatsen samen met de achterwand. Ook is deze opstelling op te zetten met twee dezelfde vitrine’s.

SPECIFICATIES MOBIELE IJSSALON 2

Wil je opvallen tijdens je evenement? Dan hebben wij een echte blikvanger voor je; de Carretino! De Carretino is gemakkelijk te verplaatsen en heeft plek voor maximal zes smaken ijs.

SPECIFICATIES CARRETINO

Carte D'Or op jouw event?


Carte d’Or is schepijs gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Carte d'Or is inzetbaar in verschillende mobiele ijssalons, of een carretino. Wat past er bij jouw evenement?

Neem contact op!